Coś po "polskiemu" napisałam w poście przed Justynką
Ale jeszcze nie śpię i chyba dziś nie będzie mi dane spać. Wizyta w szpitalu trwała bardzo długo,chorzy niecierpliwi (wiadomo ,przecież cierpimy) a nasz nowy wspaniały szpital "zafundował nam czekanie w 300 m długości korytarza ,brak świeżego powietrza.Jedna przychodnia przy drugiej ,ogrom ludzi .Przeżyłam,ale w stanach cięższych
Dzień dobry Moje Miłe
Nie pisałam wczoraj bo wzięło mnie .
Mój marker w ciągu miesiąca podwoił się,wynosi już 600 ( norma 35 ).
Dziś zadzwoniła sama pani dr do mnie i przekazała wiadomość o badaniu PET.
Wczoraj nie było wiadomo czy w moim schorzeniu jest on refundowany.
Jest-całe szczęście moje .Inaczej to od poniedziałku czekałaby mnie chemia,ale taka na chybił trafił bo nie wiadomo w którym miejscu coś się dzieje.
A dzieje na pewno
Do miłego
Dziękuję,dziękuję też jestem tym trochę podbudowana bo przez ten cały czas mojego leczenia nie miałam tego badania robionego.Bałam się tej chemii na chybił trafił. Pewnie bym miała taką samą jak poprzednio , tamta postawiła mnie na "przysłowiowe nogi" ale zbombardowała mi ręce i nogi .
[ Dodano: 2012-07-07, 11:07 ] Witam .
Zostałam dziś obudzona przez huki na dworze.
Czy całe lato będzie nam sprawiało takie "niespodzianki"?
Może po tylu latach "bania się" stara się mnie "oswoić" ?
Jedno jak na razie jest pewne dalej ma przewagę nade mną .
Pogodnego dnia
Niekiedy mam ochotę zaśpiewać: a mnie tam wszystko jedno, a mnie tam bez różnicy....
Cholera mnie bierze, że zabrało mi głos i nie mogę śpiewać....
Chyba nigdy do końca nie pozbędziemy się lęku o to co przyniesie nam jutro....dlatego starajmy się najszczerzej, najuczciwiej żyć ciesząc się naprawdę z każdej chwili, a reszta niech czeka swojego czasu....
Agnieszko, możesz nie pamiętać tych czasów, ale jakoś tak pomyślałem o Tobie....http://www.youtube.com/watch?v=6lPzzGaTo2s
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum