Chyba nigdy do końca nie pozbędziemy się lęku o to co przyniesie nam jutro....dlatego starajmy się najszczerzej, najuczciwiej żyć ciesząc się naprawdę z każdej chwili, a reszta niech czeka swojego czasu....
Witaj Agnieszko Pogoda nad morzem bardzo zróżnicowana.Porównując wcześniejsze pobyty,to teraz było najmniej słońca,przygrzało porządnie w dzień wyjazdu.Miałam niestety po raz pierwszy chory urlop.Przeziębienie a potem żołądek odmówił posłuszeństwa,ale aż tak źle nie było.Pozdrawiam.
Witam Romanie,Ewo Soju ,Justynko i Wszystkich,
Dopiero teraz włączyłam komputer nie powiem brzydko ,chociaż nasuwają mi się na język nie cenzuralne słowa .
Romku
Od zeszłego roku kiedy odeszła moja Asia stwierdziłam ,że mam już wszystko głęboko w ....poważaniu .
Ktoś kto nie przeszedł przez drogę przeprowadzenia najbliżej sercu osobie na drugą stronę nie zrozumie
Soju kochana kurczę blaszka te burze mnie doprowadzają do .
Ileż to można siedzieć w zaciemnionym mieszkaniu????????
Podziwiam Ciebie ,że wychodzisz na zewnątrz i patrzysz na te błyski .
Aha, o burze ci chodziło . Ja właśnie siedziałam sobie sama pod altanką na polu ( już wszyscy śpią ) i obserwowałam błyskawice . Są piękne . Gdzieś daleko ode mnie jest burza . Nie pada, wieje lekki wietrzyk , w powietrzu słychać lekkie grzmienie i widać jak ciemne niebo przecinają co chwile pazury błyskawic . Tak swoją drogą to ciekawe gdzie ta burza jest . A u ciebie znowu burzysko ?
[ Dodano: 2012-07-08, 00:54 ]
A może wypróbuj stopery do uszu ? Przynajmniej nie słyszałabyś grzmotów .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Dzień dobry dla Wszystkich
Wstał nowy,jak na razie bez burzowy dzień.
Ja w tym roku jestem "doceniana",ale trzeba i to przezyć.
Jak patrzę na te zniszczenia na Mazurach i na Śląsku to .
Pozdrawiam Wszyst
JustynaS1975 napisał/a:
Dziękuję za wczorajsze słowa
kich niedzielnie
Justynko napisałam co czuję
soja napisał/a:
A może wypróbuj stopery do uszu ? Przynajmniej nie słyszałabyś grzmotów .
Soju ,ale psyche jest silniejsze. Grzmotów może bym nie słyszała a błyski??
Taka duża dziewczyna ze mnie a taki tchórz -wstyd!!!
Agnieszko podobno najlepszym lekarstwem na wszystkie strachy świata jest koc na głowie i łóżko...
Co prawda w momencie kiedy napisałem i wyobraziłem sobie ten widok... trochę skudłaciły mi się myśli... a może to też nie jest najgorsza metoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum