Witaj Agnieszko, pogoda i u mnie zaczyna się zmieniać, ale i tak trochę podlewałem w ogródku.
Ostatnio nie sypiam już tak całymi dniami, miewam niekiedy jeszcze drzemki, ale generalnie chyba wracam do formy, duszę się w domu, zwłaszcza że Młody do mnie nie przyjeżdża(?!?) bo łapie jakieś infekcje, jest alergikiem, a oglądanie tych samych widoków w czterech ścianach niekoniecznie mnie bawi.
Ostatnie wieczory byly naprawdę cudne, chciałoby się tak zawsze
Pozdrawiam wekendowo
Ostatnio nie sypiam już tak całymi dniami, miewam niekiedy jeszcze drzemki, ale generalnie chyba wracam do formy,
...to dobry znak Romku i oczywiste jest, że wracasz do formy Przecież po coś było to całe, ciężkie leczenie i obciążające po nim skutki uboczne.
Pięknie się sprawdza stare przysłowie: "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"
Cieszę się razem z Tobą !
roman1130 napisał/a:
duszę się w domu,
Teraz to chyba większość "dusi się w domu" gdy za oknem wszystko budzi się do życia. To już nie to samo co zima, kiedy dom wydaje się być cieplutki, milutki i nie chce się nosa zza drzwi pokazać Niby bez względu na porę roku to cały czas ten sam dom ale jednak jakoś inaczej, na zewnątrz jakoś przyjemniej
Chyba nikt nie może usiedzieć w czterech ścianach. Przynajmniej nie ja
Dobry wieczór wszystkim
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witaj Agnieszko
Odnośnie przysłów i powiedzonek, to mnie się raczej kojarzy : złego licho nie bierze... ale to mój punkt widzenia.
Pogoda jest każdego dnia fajniejsza, choć z zapowiadanych upałów na dziś jakoś nic nie widać, za oknem ledwo 15 stopni.
Ale do prognoz pogody chyba nie warto zbytnio się przywiązywać
Pozdrawiam niedzielnie
Dziś 26.04 czyli dzień urodzin mojego taty.
Jak ja bym chciała tak normalnie pojechać do taty z prezentem i życzeniami i go bardzo mocno przytulić ... Boże jak ja bym tego chciała ...
Tęsknię !!!
Tatusiu w dniu Twego święta Twoja córka o Tobie pamięta
I nie ważne kiedy i nieważne gdzie ja nigdy nie przestanę kochać Cię
To Ty mnie nauczyłeś, że warto się starać mieć cel w życiu i się nie poddawać ...
Teraz ja Twoje słowa będę dalej przekazywała a za Twą mądrość i wychowanie na każdym kroku będę Ci dziękowała ...
Dziękuję Ci tato, że znosiłeś to, czego nie sposób było znieść, że robiłeś coś z niczego, że dawałeś, choć miałeś puste kieszenie, że wybaczałeś, choć ja nie przepraszałam , że kochałeś i mnie wychowałeś ...
Ehhh i makijaż się rozpłynął, no cóż zrobię na szybko kilka poprawek i szybko zmykam z domu, bo jakoś tak bardzo smutno się zrobiło a ja mimo iż mi smutno chcę się dziś uśmiechać. To w końcu taty święto .
Biegnę do taty ...
Miłego dnia wszystkim życzę
_________________ Anelia
akos6, JustynaS1975, asia77, roman1130,
Kochani dziękuję Wam bardzo za przytulaski, za pozdrowienia, za obecność w moim wątku
Zawsze można na Was liczyć ...
roman1130 napisał/a:
Tatuś jest z Tobą zawsze w każdej chwili... na wyciągnięcie myśli...
Tak, dokładnie tak jest idealnie to napisałeś....
tyle tylko, że często przychodzą momenty, że chciałbym tatę zobaczyć, usłyszeć albo tak po prostu posiedzieć obok Niego
Myślę, że każdy kto stracił kogoś bliskiego wie co to za uczucie
Wczoraj szczególnie mocno myślałam i przypominałam sobie jak to było rok temu, jak udało mnie się tatę zaskoczyć życzeniami i prezentem. Do dziś doskonale pamiętam taty minę. Zaskoczenie. Radość.
Tata nigdy nie świętował swoich urodzin czy imienin i nie pamiętam też aby wcześniej ktokolwiek pamiętał o tacie w tych dniach, jakoś nie przypominam sobie
dlatego też ten dzień, rok temu, kiedy wbiegłam do domu głośno śpiewając STO LAT ... (a rzadko śpiewam głośno, więc wyobraźcie sobie taty minę ) zapamiętam na zawsze, chyba nawet tata nie bardzo wiedział o co chodzi do momentu kiedy złożyłam życzenia
Pamiętam też, że jak kupowałam prezent dokupiłam do tego kilka "zdrapek", tak sobie po cichu myślałam , że może tata będzie miał szczęście, uda Nam się coś wygrać, wsiądziemy razem do samolotu i polecimy tam gdzie tatę wyleczą ...
...dobra, a teraz muszę zmienić temat, bo znowu łezka napływa
Dziś u mnie przepiękna pogoda Czy u Was tak samo ?
Jak minął Wam dzionek ?
_________________ Anelia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum