Na początek chciałabym podziękować wszystkim i każdemu z osobna wielkim buziakiem za pomoc
W moim wcześniejszym poście napisałam, że czekam za odpowiedzią z jednej z wygooglowanych przeze mnie Poradni.
Dzisiaj dostałam odpowiedź, że z moim problemem niezwłocznie należy się udać do lekarza psychiatry. (głównie w mojej wiadomości opisywałam problem z Afobamem)
Póki co termin zaklepałam na 19.06.
Iwona Bardzo mnie zaskoczyłaś.
Dziękuję Tobie i Twojemu lekarzowi (proszę mu koniecznie podziękować ) za bardzo cenne dla mnie wskazówki
Troszkę poczytałam o tych lekarzach i cieszą się naprawdę dobrą opinią.
Na dzień dzisiejszy jestem zapisana do tej przychodni:
http://psychiatrapoznan.eu/lekarze.html Będzie to wizyta prywatna. Jeżeli okazałoby się, że nie trafnie to z całą pewnością odwiedzę jednego z zalecanych przez Twojego lekarza-lekarzy.
iwka3219 napisał/a:
Agnieszka chcesz ? Przyjedz do mnie .. ja chodze do psychiatry, wcale sie nie wstydze.
Wiesz, że bardzo chętnie bym przyjechała ? ale teraz po prostu nie mogę
(z przyczyn znanych)
Chciałabym jeszcze dodać, że ja też się nie wstydzę psychiatry ! Gdyby było odwrotnie zapewne nie pisałabym na ten temat ani słowem.
Dlaczego człowiek ma nie szukać pomocy jeżeli taka pomoc istnieje ?
Czego tu się wstydzić ? Dlaczego psychiatra musi się od razu źle kojarzyć ...
Zupełny bezsens !
roman1130 napisał/a:
Psychiatra jest takim samym lekarzem jak internista czy chirurg, tylko jego praca jest delikatniejsza i ważniejsza.
Otóż to !
Katarzynka36 napisał/a:
Anelko, sorry za te straszne literówki w moim tekście...czasu ciągle brakuje by pisać... a chciałam choć odrobinkę pomóc...
Ależ Kasiu nie ma za co, doskonale wiem jak jesteś zabiegana
A za chęć pomocy
Romek jeszcze raz dziękuję za dzisiejszą "chwilę" z Tobą
I proszę, nie miej do siebie żalu za post na temat babci. Chcesz pomóc mnie coś zrozumieć, tak ? Opowiem za Ciebie : TAK !
A ja chcę się czegoś nauczyć, coś zrozumieć ! Tak więc ? Dziękuję !
I jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelio,
Cieszę się, że jesteś zapisana:) Choć termin dość odległy - 19 czerwca - czyli jeszcze 2 tygodnie...
Wiesz... znam to miejsce... świat jest mały, Poznań też:)
Przecież ja tam jeździłam do mojego lekarza na ul. Emilii Szczanieckiej. Dr o ktorym Ci pisałam przeprowadził się jednak z całą Poradnia w inne miejsce - jakieś 2 miesiące temu, a teraz najwidoczniej w tym samym miejscu, wytm samym budynku jest inna Poradnia:)
Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać.
Zadzwoń do mnie...
Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą...
Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić...
Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą...
Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać.
Zadzwoń do mnie.
Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho...
Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze...
Przybiegnij do mnie bardzo szybko.
Mogę Cię wtedy potrzebować...
Twój przyjaciel
Choćbyśmy cały świat przemierzyli
w poszukiwaniu Piękna,
nie znajdziemy go nigdzie,
jeśli nie nosimy go w sobie...
(Ralph Waldo Emerson)
Witaj Anelio
Cieszę się razem z Tobą,ze w końcu trafisz do "fachowca",który weźmie sprawy w swoje ręce.
Teraz będzie już tylko lepiej pierwsze koty za płoty
Choć termin dość odległy - 19 czerwca - czyli jeszcze 2 tygodnie...
Kasieńko wolny termin był też wcześniejszy, praktycznie już następnego dnia.
Niestety nie pasowało mi, dlatego też data jest jaka jest.
I już nie mogę doczekać się wizyty
ewka1 napisał/a:
Co nowego?
U mnie nic nowego.
Część dnia jestem z babcią a resztę dnia plączę się praktycznie z miejsca na miejsce szukając zajęcia
Chłopak na kilka tygodni wyjechał do Swojego kraju więc oswajam się siedzieć sama w czterech ścianach.
Pierwszy dzień był ciężki ale już jest ciut lepiej Bylebym tylko za bardzo się nie przyzwyczaiła do tej "samowolki"
Jutro idę na małe przyjęcie. Brat i dziadek mają urodziny.
I podobnie jak i Ty Ewka zakupuję się w gadżety dla kibica
Romek Twój posłaniec dotarł do mnie
Kasia, Asia, Agnieszka, Asia, Julka, Iwka, Ewa, Romek i inni
iwka3219 napisał/a:
A jak mam podziekowac ( bo mi chodzi po glowie tylko jedno ) ?
hmm ?
Ja nie będę dużo wymyślać , więc podziękuj dokładnie w taki sposób jaki masz w głowie Pomysłów Ci nie brakuje więc liczę na Ciebie
Powodzenia !
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelia, Mam problemy..ze soba..zeswoim zyciem..juz sie nie uklada wogole...dlatego czesto sie nie odzywam..czasami mam poprostu dosc i zeby nie mlody moj..Tatulek wczesniej by po mnie wyszedl przywitac..poprostu juz sie mecze tutaj
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum