Dzisiaj Tatuś chciał mnie sprowokować i zabrał z instytucji która prowadzi Mnie i jemu księgowość , moje dokumenty i wpłaty ZUS ( zatrudnili młodych i oni dali Ojcu )
Ale niestety nie udało mu się bo poprosiłam i wydrukowali Mi nowe , a te niech sobie Tatuś w buty wsadzi - będzie wyższy
Po sąsiadach z bloku wiadomość o postępowaniu Ojca - dzisiaj sąsiedzi ze łzami w oczach pomagali Mi znosić bety do auta , nie będę pisać co o nim myślą
Na tym Weselu płakał bidulek za żoną ( a wszystko aby szumu wkoło siebie narobić )
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
erin29,
bardzo jest to przykre co piszesz ale kiedyś przyjdzie taki czas , że i on będzie potrzebował pomocy i w tedy będzie sam jak palec a Ty masz i mieć będziesz kochającą Cię rodzinę ,
pozdrawiam cieplutko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Twój tata nie zdaje sobie sprawy z tego,że z roku na rok będzie starszy,nie wie co Go w życiu jeszcze czeka.
Ty jesteś młoda,życie przed Tobą,a rany,które w tej chwili Ci zadaje zagoją sie szybcjej niz przypuszczasz.
Mama będzie nad Tobą czuwała.
Wiecie co Mi powiedziała dziś sąsiadka , że siostra mojego Ojca wypuszczała go na Moją Mamcię ( że wprost powiedziała sąsiadce - a co niech jej prz....li )
Sąsiadka też powiedziała żebym poszła do Sądu , bo ciotka zaraz znajdzie Ojcu jakąś babę .
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum