1. Ania Konopka + jajniczka z mężem - p. 12 + potwierdzona
2. asiunia176 w postaci trójcy - p. 21 + potwierdza
3. Nika2 ze psem i mężem - p. 20 + potwierdza
4. Andrzej z żoną sonią21 i dwiema piersiczkami - p. 18 + potwierdza
5. KasiaC z małżowinem i dziecięciem - p. 201
6. Maciek76 z małżowiną i suką psa - p. 14 (niech się suka pakuje) + potwierdza
7. ewka1 z mężem zagranicznym i polskimi dziećmi - p. 15 + potwierdza
8. cleo33 + młody - p. 10 + potwierdza
9. Johanka, Ktoś i pies - p. 19 + potwierdzone
10. HMS DSS i obrotna Madzia70 - 204 + potwierdza
11. Krysiax +1 - p. 3 + potwierdzona
12. Mark - będzie się sam byczył - p. 5 + potwierdzone
13. Angel i narzeczony urobiony - p. 205 + potwierdzone
14. Małgosia_43 z Beatką oraz Jacek z kmisem757 - p. 203 + potwierdzone
15. Monika + 1 od krysiaxa - p. 2 + potwierdzona
16. Renata z małżonkiem - p. 4
17. małgosia68 z chęcią i 3-latkiem bez stażu - p. 11 + potwierdzona
Mamy wolne pokoje: 17.
Nadziei nie tracę, iż jednak naszym Przyjaciołom z listy rezerwowej uda się dotrzeć...
Anna-Maria
erin29 z brygadą
Iza-55 z siostrą
KlaWik z pozwoleniem rodziny razem z Zoją
Radi z brygadą
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Gazda, Spływ niewątpliwie jest wielką atrakcją. Jednak uprzejmie donoszę, iż ze stuprocentową pewnością nie zmieniło się u mnie nic w tymże względzie i nie uczestniczę . Poprad jest równie przeuroczy z ławeczki na terenie Zosi, a emocji i tak będę miała co niemiara. Pozdrawiam.
a ja bym sobie spłynęła uwielbiam adrenalinę
tylko Mikołaj pewnie wskoczył by za mną, więc tak jak Johanka z ławeczki będę kibicować tym co będą sobie szaleć
ja już spakowana, synek też (spakował całą masę samochodzików do swojego plecaka), ciągle mnie się pyta "no kiedy jedziemy?" tez już się nie może doczekać
za 5 godz ruszam
trochę serce bije mocniej bo większość z Was już się zna a ja to taka "świeżynka" będę
_________________ "Będzie dobrze (...). Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."
Stephen King
malgosia, ja ostatnio płynęłam z czterolatkiem
Gazdo, żaden z moich mężów nie jedzie, ale dziecko się zdecydowało w ostatniej chwili , szykuj dodatkową wazę z zupą...
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
malgosia68, ależ napisałaś ten wyraz poprawnie!!!
Błąd zrobiła ewka1, .
Piszę o tym tylko dla wyjaśnienia,nie dla wytknięcia.
Prawdę powiedziawszy to ja z tego Poole z nutką zazdrości zaglądam do Zlotowiczów.Jednak z ogromną życzliwością i z życzeniami miłego pobytu.Pogodę zapewne będziecie mieli dobrą.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
ale dziecko się zdecydowało w ostatniej chwili , szykuj dodatkową wazę z zupą...
Miejsce u Gazdy na pewno będzie i zupy wystarczy dla wszystkich (mam nadzieję że będzie barszczyk ukraiński) i u mnie w samochodzie na podwózkę też
Pozdrawiam i do Zobaczyska wszystkim
Kochani uwielbiam takie imprezy trzy lat temu sama orgnizowałam taki zlot dla "chudych inaczej" jutro ide na chemie pozwolicie że łyknę za Was może uda mi się w przyszłym roku.Pamitajcie o Nas wlepionych w monitorki czy pojawią sie jakie wieści a może jakieś zdjątko albo dwa Serduchem bedziemy z Wami a wieczorem przywiazani do kroplówek zatanczymy z Wami zbójnickiego
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum