Tyle, że nie mam płyt winylowych, ale muza jest w tle z komputera/radia.
Piosenka, która kilkakrotnie linkowałam, ale lubię ją, bardzo bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=uXOxbMRJM30
[ Dodano: 2012-08-21, 16:48 ]
Jeszcze taka śliczniościowa piosenka, już po raz dziesiąty mówię sobie, że ostatni raz, ale nie mogę jej nie puścić po raz kolejny
http://www.youtube.com/wa...feature=related
W czasie leczenia też chyba raz ponarzekałam, i to tak bardzo bardzo. PO wznowie. Gdy zobaczyłam w TV chłopaka, który leży sparaliżowany, a on jest szczęśliwy, bo akurat teraz dostał laptopa i może się porozumiewać się z ludźmi wirtualnie. To przestałam narzekać, bo ja mogę chodzić, a on nie. Ja pomimo wszystko jestem bardziej samodzielna niż on. Itp. I przestałam narzekać.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Jak się masz Justynko
Ja też staram się nie narzekać bo narzekanie tak naprawdę nic nie wnosi do naszego już i tak utrudnionego życia.
Od pewnego czasu trzymam się zasady Carpe diem bo tylko to w tej chwili się liczy.
Żadne plany.Dziś jest dniem dzisiejszym trzeba go wykorzystać w miarę możliwości ja najlepiej a jutro-wstanie nowy dzień a jak go wykorzystamy to tylko od nas zależy
Trochę pofilozofowałam.
Pozdrawiam Cię
Agnieszko, ale ślicznie i fajnie pofilozofowałaś. Postaraj się tak trzymać, choć często wiatr w oczy, choć nie zawsze jest pięknie i kolorowo to cóż nam zostaje ...
Cieszyć się tym co mamy
Znalezione na FB:
CYTAT NA DZIŚ: „Nie, dziś nic nie zdoła zabić we mnie radości życia. Jest dobrze i koniec. Rozdyma mnie dzika doskonałość całego wszechświata”. [Słowa Bałandaszka z: S. I. Witkiewicz, Oni. Dramat w dwóch i pół aktach, 1920].
"Jedyne co może Ci pomóc to własne myśli."
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum