Justyś, mimo że ostatnio słabo się wypowiadam na forum i tak wiedz, że myślę o Tobie, bo jesteś szczególnie mi bliska . Dawno temu (jakieś 20 lat temu) straciłam przyjaciółkę, która umarła na ostrą białaczkę. Jestem głęboko przekonana, że Ciebie to nie spotka , przynajmniej jeszcze nie teraz i odejdziesz do lepszego świata za kilkadziesiąt lat
akos6,
Małgosiu bardzo dziękuję
Pamiętam gdy zachorowałam na ostrą białaczkę, to moja wiedza właśnie była taka, że ludzie zaraz umierają. Moja wiedza była taka sprzed ok. 20-30 lat. Wtedy to ostra białaczka to był wyrok. Dopiero potem dowiadywałam się, że medycyna zrobiła jednak w tej dziedzinie ogromne postępy.
romanie, kiedyś tej piosenki szukałam w internecie, ale nie znalazłam ponieważ nie znałam ani wykonawcy, ani tytułu. Dziękuję
I podziwiam z jaką łatwością wypowiadają słowa i ilość słów na minutę.
roman1130 napisał/a:
Niestety nie potrafię wstawić tego w postaci linka, ale myślę że poradzisz sobie.
Link jest.
Dzień dobry
[ Dodano: 2012-02-07, 15:54 ]
Ja co dzień poddaję się krioterapii z fototerapią. Świetnie wpływa na mnie.
Żabuszku kochana! Zdjęcia prześliczne, zwłaszcza brzózka z Żabuszkowej perspektywy (w żargonie fotograficznym naprawdę jest to żabia perspektywa ), oraz ptasiorki
Krioterapia ponoć bardzo zdrowotna, ale mnie się w tym roku coś porobiło z dziobem i na mrozie z miejsca robię się purpurowa, a policzki mnie pieką aż do kości Brrr, bardzo nieprzyjemne. A moja Jamniora ma zdrowie pańci za nic i łazić chce na dłuuuuuuuuuuuugie spacery
Poza tym wszystkim, przesyłam jak zwykle pozytywną energię Silna i Waleczna Żabuniu. Normalnie jak Zuzanna z Narnii Hihi nawet te zimowe zdjęcia pasują. Brakuje Ci tylko Lwa i łuku
brzózka z Żabuszkowej perspektywy (w żargonie fotograficznym naprawdę jest to żabia perspektywa )
hehe ... to sobie wyobraź jak wyglądałam, w jakiej byłam, pozie gdy robiłam to zdjęcie
Reszka.78 napisał/a:
A moja Jamniora ma zdrowie pańci za nic i łazić chce na dłuuuuuuuuuuuugie spacery
Rozumiem Twoją Jamniorę, też lubię łazić na dłuuuuuuuuugie spacery.
Reszka.78 napisał/a:
Brakuje Ci tylko Lwa i łuku
No jakiś Lew to bym mnie się przydał
Dzięki za miłe słowa i że odwiedziłaś mój wątek, i że pamiętasz o mnie.
Ja czytam Twój wątek, ale się nie odzywam, bo nie mam nic merytorycznego do powiedzenia.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
JustynaS1975, a czy ja mogę poprosić o zdjęcia na którym wreszcie jest i Justyna ?
Fotki oczywiście piękne , zimowe brrrrr aby nie były takie brrrrr potrzeba Justynki
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum