JustynaS1975, a czy ja mogę poprosić o zdjęcia na którym wreszcie jest i Justyna ?
Fotki oczywiście piękne , zimowe brrrrr aby nie były takie brrrrr potrzeba Justynki
Oj Anelio, ... ... może jutro
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
nie nie ... źle odczytujesz, najpierw całuski na przeproszenie, abyś poczekała jeden dzień, a te drugie całuski to w podzięce, że Ty, o Miłościwie Łaskawa poczekasz jeden dzień
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
brzózka z Żabuszkowej perspektywy (w żargonie fotograficznym naprawdę jest to żabia perspektywa )
hehe ... to sobie wyobraź jak wyglądałam, w jakiej byłam, pozie gdy robiłam to zdjęcie
Dzięki za miłe słowa i że odwiedziłaś mój wątek, i że pamiętasz o mnie.
Ja czytam Twój wątek, ale się nie odzywam, bo nie mam nic merytorycznego do powiedzenia.
Wyobrażam To była poza, przytulno-wygło tylna
A o pamiętaniu, to pewno, że pamiętam, bo Ci kibicuje z całego serducha A merytorycznego w moim wątku nie musisz mieć, ważne, że przeczytasz i napiszesz parę słów niekoniecznie merytorycznych
A o pamiętaniu, to pewno, że pamiętam, bo Ci kibicuje z całego serducha A merytorycznego w moim wątku nie musisz mieć, ważne, że przeczytasz i napiszesz parę słów niekoniecznie merytorycznych
Też pamiętam o Was i też Wam kibicuję.
Reszka.78 napisał/a:
Wyobrażam To była poza, przytulno-wygło tylna
na przykurczonych nogach
[ Dodano: 2012-02-07, 22:07 ]
Agnieszko, pożyczam od Ciebie z FB. Dzięki
Justyśku, więc to była pozycja kucna-przytulno-wygło tylna Jeszcze trochę treningu i zwiniesz się w chiński paragraf, a potem strzelisz fotkę z pozycji wygło tylnej-międzynożnej Muszę to wtedy zobaczyć
Skąd ta lekka melancholia dzisiaj? Słoneczko świeci, wróble sejmikują po krzakach, tylko śniegu jakoś brak, ale Gazda się swoim nie podzieli, skąpiradło
Witaj Justysiu.
Bez względu na koszt, zdjęcie brzozy jest cudne, warto więc było pokombinować aby uzyskać efekt.
Sejmikujące ptaki ciężko niestety spotkać, może tylko niekiedy "syberyjskich słowików" jest sporo, innych niestety coraz mniej.
Pamiętaj, że w trakcie krioterapii należy zachować umiar i rozsądek, bo niechcący mogą smarkate lata wrócić...
Sowa jest boska... tylko te kajdany na nogach...
Przesyłam pioseneczkę w trochę kiepskim wykonaniu, ale wybór niestety jest jaki jest.
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum