To prawda, piękny zakątek, ... i do tego bardzo blisko mnie, i mało ludzi tam spaceruje
[ Dodano: 2012-02-09, 19:35 ]
Anelia napisał/a:
Jak miło zobaczyć taką świeżą zieleń
To prawda, nawet ja, która nawet lubię zimę, gdy zobaczyłam te zdjęcia to zatęskniłam za wiosną, za majem ...
[ Dodano: 2012-02-09, 19:37 ]
A przede wszystkim tęsknię za błogostanem i te zdjęcia z takim moim błogostanem się kojarzą, ... gdzie wszystko jest możliwe. Nie to, że teraz nie mam wiary. Ale tamta wiara była 'taka pierwotna i dziewicza' nie zakłócona niczym, żadną najmniejszą wątpliwością.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko, trochę zdrażniłaś mnie, wybacz ale nie wolno myśleć Ci inaczej niżeli z pełnym optymizmem i wiarą we wszystkie czekające na Ciebie wiosny, lata...
Teraz jest wredny czas, ale tak jak wszystkie pochmurne dni kiedyś mijają i wychodzi słońce, minie czas choroby...
Może już nigdy nie będzie tak jak dawniej, ale nie znaczy to że będzie gorzej. teraz może być tylko lepiej.
Trudno skoro już nie czujesz się taka dziewicza,to niech rozsądek zastąpi dziewiczą naiwność.
Pamiętaj nie jesteś sama, jesteśmy wszyscy z Tobą
Żabeczko Kochana Ty moja A nie wszystko jest możliwe? No to mnie strasznie zaskoczyłaś! Weź mi jeszcze powiedz, że nie ma Śniętego Mikołaja
Przecież nadal wszystko jest możliwe No dobra, może Ci syreni ogon nie urośnie, albo żabie udka Ale reszta? Zobacz sama. Przypuszczałaś kiedyś, że dla tylu osób staniesz się natchnieniem i wzorem?
A wiara? Nie ma rzeczy niemożliwych, więc i powrót do tej dziewiczej wiary jest możliwy Trzeba tylko odnaleźć w sobie wewnętrzne dziecko. A jak je szukać w taką pogodę? Śnieg stopniał, tylko mróz pozostał :P A jak przyjdzie wiosna... budząca wszystko do życia, słoneczna, a potem lato, gorące, pachnące ziołami... mmmm rozmarzyłam się Zobaczysz, że wszystko wtedy będzie inaczej wyglądało
Weź mi jeszcze powiedz, że nie ma Śniętego Mikołaja
Masz rację, Śnięty Mikołaj jest, widziałam ...
Reszka.78 napisał/a:
Przypuszczałaś kiedyś, że dla tylu osób staniesz się natchnieniem i wzorem?
O matko i córko ... . Najpierw się zrobiłam się buracza, ... potem zdziwiłam, a następnie przestraszyłam ...
Reszko.78, , ale oszczędź mnie takich rzeczy i słów ...
I dziękuję Wam przeogromnie. Dziękuję, że mnie czytacie, że odwiedzacie mój wątek, odzywacie się, rozbawiacie, wspieracie dobrym/fajnym słowem.
W tym tygodniu mam mieć wynik PET-a (tak twierdziła Pani Doktor w CO), jutro piątek, a ja dziś gdy dzwonił telefon, to podskakiwałam ... Ale staram się, bardzo się staram nie dawać. Stosuję fototerapię (jak czasami widać na załączonych obrazkach), oczywiście teraz stosuję krioterapię (liczę na jakieś pozytywne efekty, a może zamrozi badziew ), koleżankoterapię, książkoterapię, muzykoterapię, i oczywiście najważniejsze forumoterapię
Potykam się, upadam, podnoszę się, otrzepuję się i idę dalej bez lęku ... potykam się, upadam, podnoszę się, otrzepuję się i idę bez lęku ... potykam się, upadam, podnoszę się, otrzepuję się i idę dalej bez lęku ... (a jeszcze między upadam a podnoszę się trochę poleżę )... I tylko mam nadzieję, że siły mnie się nie skończą ...
http://www.youtube.com/watch?v=uXOxbMRJM30
[ Dodano: 2012-02-09, 22:18 ]
Reszka.78 napisał/a:
przyjdzie wiosna... budząca wszystko do życia, słoneczna, a potem lato, gorące, pachnące ziołami.
niki napisał/a:
jeszcze wiele tych wiosen przed tobą,
jeszcze wiele zim
każda inna i każda piękniejsza od poprzedniej
roman1130 napisał/a:
dni kiedyś mijają i wychodzi słońce, minie czas choroby
O matko i córko ... . Najpierw się zrobiłam się buracza, ... potem zdziwiłam, a następnie przestraszyłam ...
Reszko.78, , ale oszczędź mnie takich rzeczy i słów ...
Żabuleńku, a to czemu? Powiedziałam coś nie tak? Coś nieprawdziwego, czy jak? Ja to samiuteńką prawdę rzekę Jesteś świetna, podnosisz na duchu i w ogóle i w szczególe i nie masz co protestować, bo Cię i tak wszyscy przegłosujemy
A jak tak się potykasz, upadasz, podnosisz, otrzepujesz i idziesz dalej i zdarza Ci się poleżeć, to sobie poleż, a najlepiej jak już się podniesiesz i otrzepiesz, to zamiast od razu iść, usiądź, odpocznij i pokontempluj piękno tego świata
Obrazek nie mój, ale ma w sobie to coś (mam nadzieję, że nie za duży i mnie Moderacja nie zatłucze )
Teraz czekamy na wyniki PETA, które jak wiadomo MUSZĄ być dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum