Justyśku, więc to była pozycja kucna-przytulno-wygło tylna Jeszcze trochę treningu i zwiniesz się w chiński paragraf, a potem strzelisz fotkę z pozycji wygło tylnej-międzynożnej Muszę to wtedy zobaczyć
Mając świadomość, że ja kształtuję swoją rzeczywistość, ja świadomie wybieram.
Mając do wyboru czy popaść w otchłań rozpaczy, lęku, strachu czy rozkoszować się życiem, świadomie wybieram czerpanie radości z życia.
Wierzę, mam taką nadzieję, że rozczarowanie nie zabierze mi wiary, że nie popadnę w czarną rozpacz i nadal pomimo, wbrew, i mimo nie poddam się (przede wszystkim psychicznie), zachowam harmonię i spokój wewnętrzny.
A w ogóle dziś zaklinam rzeczywistość, kupiłam sobie buty na lato
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko to może do kompletu dokup jeszcze laskę na starość
ale po co mnie laska na starość, ja będę na starość tak sprawna, że laska nie będzie mnie potrzebna
Ewelino, dzięki, że się 'ujawniłaś'
[ Dodano: 2012-02-09, 15:06 ] Ewelino, ja Ciebie też poczytuję. Też się nie ujawniam pod tym co piszesz. Ale ogólnie bardzo mnie się podoba to co piszesz.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Witaj Justynko. Mam nadzieję że laska nie posłuży do wygarbowania mojej skóry, ale nie mogłem powstrzymać się z tym żarcikiem muzycznym, znalazłem tylko te wykonania, ale piosenka jest stara, znam ją od przeszło 30 lat
W ramach przeprosin jedna z najmądrzejszych piosenek mojej muzycznej miłości
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Oczywiście cover, ale oryginały z Jej muzyką są naprawdę ogromną rzadkością, a bakelitowe płyty nie da się odtworzyć na komputerze.
Polecam film z którego pochodzi ta piosenka...
"Edith Piaf - nie żałuję"
Pozdrawiam
Żabuleczku, no jak to po co Ci ta laska? Po to żeby co ładniejszym młodym facetom pod nogi podstawiać
O to jest pomysł , to ja już lecę sobie tę laskę kupić, ... do tego te buty na obcasie
Leć, leć Jak teraz zaczniesz z nią paradować taka piękna i młoda, to się od tych młodych, przystojnych nie opędzisz. Będą Ci koniecznie chcieli pomagać
Mam nadzieję że laska nie posłuży do wygarbowania mojej skóry, ale nie mogłem powstrzymać się z tym żarcikiem muzycznym,
Romanie, rozbawiłeś mnie tym kawałkiem, to na pewno skóry Ci nie wygarbuję.
Ale odkrywam ile korzyści może płynąć z takiej laski.
[ Dodano: 2012-02-09, 18:11 ]
Reszka.78 napisał/a:
Leć, leć Jak teraz zaczniesz z nią paradować taka piękna i młoda, to się od tych młodych, przystojnych nie opędzisz. Będą Ci koniecznie chcieli pomagać
Hm... ... obyś miałam rację
ehh, ta Edith Piaf ... oczywiście mam na myśli artystkę Edith Piaf ... Jej muzykę ...
Dobrze byłoby znać francuski ...
Ale to francuskie rrr ... samo w sobie jest bardzo zmysłowe ...
[ Dodano: 2012-02-09, 18:26 ]
Anelia napisał/a:
Ależ tu wesoło i tak musi być
Jusytś Dobry wieczór
Dobry wieczór Anelio, dobry wieczór odwiedzającym ten wątek
[ Dodano: 2012-02-09, 18:40 ]
Znów wspominki.
Dziś poszłam pospacerować na wał. Lubię nim spacerować, ponieważ na swój urok i jest na nim mało ludzi. Pamiętam pierwsze spacery na tym wale po przeszczepie szpiku. Wszystko zaczynało kwitnąć. Ja z ogromną radością, wielką niezachwianą wiarą w dobre zakończenie tam spacerowałam. Radość, której nie sposób opisać. Po szpitalu i izolatce, na swoich śmieciach, z powrotem w swojej ukochanej okolicy chłonęłam każdą komórką swojego ciała wiosnę, życie, świat wokół.
W załączeniu zdjęcia jak wtedy ten wał wyglądał.
Niestety jakość zdjęć nie najlepsza, ponieważ zdjęcia były robione na kliszy, a potem zgrywane na CD.
I dziś spacerowałam po tym wale, uparłam się przejść wzdłuż niego całego, pomimo tego, że jest bardzo ślisko i nie raz miałam problem z bezpiecznym przejściem. Ale się zaparłam i już ... I niestety naszło mnie pytanie, czy znów wiosną... , czy znów wiosnę ...
Ehh... tak mnie trochę smuteczek naszedł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum