soja, O rany... ostatnie 3 dni to był jakiś horror. Nie wiedziałam co mam z nogami zrobić, obciąć czy ponacinać chociaż troche tasaczkiem.
Do tych bolących nóg doszły zaparcia - więc boliła mnie d*pa ale nie tylko ona bo od napinania się zaczęła mnie też bolić p*pa, która to postanowiła podkrwawić troszkę przy okazji.
Ogólnie rzecz biorąc było słabo.
Właśnie obudziły mnie moje nienażarte kotusie i póki co mam wrażenie, że jest lepiej niż wczoraj - oby kurka wodna bo zwariowałabym mając jeszcze w perspektywie nalot mojej najukochańszej babuni.
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Kasiu mam mam pomysł to porada z "ploteczek spod kroplóweczek " kiwi ale nie jedno kilka sztuk i jutro problem rozwiaze się sam każdy ma inaczej ale to też naprawdę działa. powodzenia
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Kasiu, zapytaj lekarza o lek Amifostyna . Jest on stosowany przy polineuropatiach podczas chemioterapii, więc może by ci pomógł na te bóle rąk i nóg . A co do zatwardzenia to wypróbuj też zwykły olej parafinowy . Można wypić jedną lub dwie łyżki i powinno pomóc . Mam nadzieję, że czujesz się coraz lepiej. A u mnie do du.y . Umarła mi moja ukochana babuszka . Jutro pogrzeb.
[ Dodano: 2013-09-10, 21:23 ]
Tfu, tfu, przepraszam za pomyłkę . Miała być parafina ciekła oczywiście, a nie olej parafinowy .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Na te bóle biore już gabapentynę, ale zapytam o Amifostyne.
Na zaparcia brałam olej rycynowy i chyba trzeba bedzie znowu buteleczkę nabyć.
Dzisiaj już czuje się duuuużo lepiej, chociaż okropnie osłabiona nadal jestem. Do weekendu muszę stanąć na nogi bo w niedzielę jedziemy z moją przyjaciółką w końcu do Ciechocinka w kapeluszach
Strasznie mi przykro z powodu Twojej Babuszki, jestem z Tobą...
[ Dodano: 2013-09-11, 12:07 ]
Z cyklu przemyślenia...
Strasznie ostatnio dużo wiadomości na forum o śmierci... strasznie to przygnębiające :(
Czesc Magda lepiej lepiej, duuuuuuzoo lepiej. Jade jutro odebrac samochód - kumpel zalatwil nam na wyjazd do Ciechocinka nowego Merca! HA!!! Ciechocinku drżyj! Jutro kupe zajec, w sobote jeszcze wiecej a w niedziele WYCIECZKA
Dzisiaj bylam u mojego bratanka - slicznie bobas rośnie
A Ty jak sie trzymasz?
buziakos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum