taki mały Off-topic w moim wątku.
Dzisiaj mija 2 lata od mojego pierwszego postu na forum. Pamiętam jak pierwszy przeglądałam wszystkie wątki po kolei żeby tylko cokolwiek się dowiedzieć. Mama była po operacji oszczędzającej piersi 1,5 roku, nikt nie podejrzewał przerzutów. Ani my ani lekarze. Dopiero jedna dociekliwa lekarka (wizyta prywatna) podejrzewała co i jak i od razu dała skierowanie do szpitala. Po 2 tygodniach badań i miesięcznym pobycie w szpitalu dowiedzieliśmy się że to przerzuty na kości. miesiąc później okazało się że są również na wątrobę......
Po tych dwóch latach tu spędzonych na forum jestem mądrzejsza, to ja chodzę z mamą na większość wizyt lekarskich. to ja pytam, dociekam informacji, sprawdzam, czytam, podpytuje Was na forum. Mama czasem się śmieje że jestem jej "prywatnym lekarzem".
Przeczytałam na tym forum setki wątków, niektóre wielokrotnie. Niektórych z Was mam wrażenie że znam bardzo długo. Kibicowałam i nadal kibicuje wielu osobom i waszym bliskim. Nie ma dnia bym nie zajrzała do Was.
Chciałam serdecznie podziękować twórcom forum, oraz wam wszystkim za to że jesteście i za to co robicie.
Codziennie oddaje głosy w konkursie e-wolontariat na was i mocno wierzę że wygracie, że wielu osób doceni waszą ciężką pracę.
Dziękuje
pozdrawiam wszystkich serdecznie