Witajcie
Dzięki za życzenia....
Każdy dzień jest dobry... dzięki Wam odwiedzam to forum i wtedy nawet gdy nie mogę wykrzesać z siebie odrobiny energii... dzień jest lepszy
Chce się po prostu żyć.
Dziękuję
[ Dodano: 2012-02-26, 15:56 ]
Mija kolejny tydzień moich zabiegów na "solarium", ciągle żongluję na krawędzi rezygnacji i uporu, że nie odpuszczę...
Z dwojga złego wolę już chemię, wiedziałem czego mam się trzymać...
Teraz wyżęty z resztek energii miewam momenty gdy zastanawiam się czy jeszcze śpię czy już śpię.
Zmieniłem fotel przy swoim stoliku (dawniej miałem swój gabinet) na zwykłe krzesło, a i tak potrafię usnąć w najmniej oczekiwanym momencie.
Nic to... jak mawiał Mały Rycerz, jeszcze tylko 7 zabiegów i będzie koniec z napromieniowaniem rakowskiego
Kochane jesteście.
Berto, Wierzę, że spotkamy się u Gazdy, liczyłem na szersze grono... ale zawsze jest nadzieja, że niektórzy zmienią swoje plany i przyjadą...
Będzie cudnie.
A do maja nawet ja dojdę do formy, choć w tej chwili nie jestem supermanem, maj wszystko odmieni
oj będzie , będzie bardzo cudnie Romku naświetlania szybko miną i siły pomału będą wracać
mało piszę ale czytam , głowa do góry będzie dobrze / musi być dobrze
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
roman1130,
- witaj Romku , "Blizniaku", mordo Ty moja, prawie ziomku choć nie ziomku. Widzę, że Panie, dziewczyny z naszego forum świetnie się Tobą "zajęły". Mam nadzieję, że u Gazdy, tak jak pisałeś poszukamy wspólnych znajomych z dawno minionych lat. Lampy naprawdę powalają. Choć obszar naświetlania miałem inny ostatnie pięć lamp nie zapomnę nigdy. Jak małe dziecko, skulony na szpitalnym łóżeczku, liczyłem jak fale w wojsku, dni do zakończenia i powrotu do domu. I choć pierwszy tydzień po powrocie też był ciężki to każdy kolejny dzień czułem poprawę, powolną poprawę. Tak na pewno będzie i w Twoim przypadku. Życzę wytrwałości i wszystkiego najlepszego. Krzysztof
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum