ale czego mam życzyć?
ZDROWIA
ZDROWIA
ZDROWIA
ZDROWIA
ZDROWIA
ZDROWIA
ZDROWIA
ZDROWIA
ZDROWIA
ROZWODU Z RAKOWSKIM
ŻEBY TEN PAN POSZEDŁ SOBIE W DIABŁY
RADOŚCI SZCZĘŚCIA
POCIECHY Z WNUKÓW WNUCZEK I PRAWNUKÓW
ŁADNEJ POGODY
SŁONECZKA
ŻEBY NIE ŁUPAŁO W KOŚCIACH
ŻEBY DALIE ŁADNIE KWITŁY
ŻEBY KRET NIE ATAKOWAŁ TRAWNIKA
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO
plamiasta z rodzinką
Iwonko, Julito, Agnieszkoserdecznie dziękuję za pamięć i życzenia.
Przekonuje się, że dzień urodzin może być szczególnym dniem dla każdego z nas, nie ukrywam, że do tej pory nie zwracałem szczególnej uwagi na upływ czasu, jeżeli już to raczej w kategoriach kwaśno-słodkich, że znów jestem o rok starszy...
Od ubiegłego roku jednak nastąpiła delikatna zmiana, w dzień swoich urodzin dowiedziałem się że z badań wynika że mam raka, oficjalna diagnoza została przedstawiona na piśmie w dzień wypisu ze szpitala, ale prezent był precyzyjny właśnie w dniu moich urodzin.
Myślę że była w tym pewna ironia losu, ale gdy minął szok i największy strach związany z tym faktem, gdy pogodziłem się ze swoim losem, uznałem że data jest na tyle znamienna że nie będę miał problemu z liczeniem o ile statystyki walnęły się w swoich przewidywaniach.
Nie znaczy to że myślę o tych statystykach, że "przybieram" sobie do głowy i przejmuję się tym co mówią liczby, każdemu z kim rozmawiam radzę aby zapomniał o statystyce, żeby żył dniem dzisiejszym, bez bardzo odległego sięgania w przyszłość.
Zakładam plany naprawdę długoterminowe, bez liczenia się z tym co może zdarzyć się każdego dnia.
Zanim nauczyłem się doradzać innym... przekonałem o tym samego siebie, dlatego mam nadzieję że robię to teraz przekonująco i że niektórzy stosują się do moich rad, czerpiąc z życia ile tylko jest możliwe.
Ja mam zamiar robić tak do końca swoich dni, bez względu na to kiedy to nastąpi
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń
Od całej naszej rodziny przyjmij Romku życzenia
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Niech wszystko co szare i bezbarwne
Twoje życie na zawsze opuści..
Niech każda jego cenna sekunda
będzie powodem do wielkiej radości.
Niech smutek i lęk przed życiem
zawsze Cię szerokim łukiem omija.
Niech szczęście i wszelka pomyślność
będzie przy Tobie i zawsze Ci sprzyja.
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Takie to szczere,proste życzenia
Ofiaruję Tobie w dniu Twego urodzenia.
Wiele uśmiechów a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości.
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków,dużo radości.
Dużo przygód,morza wrażeń,
Moc słodyczy,nic goryczy!
Romku w dniu Twych urodzin, życzę Ci spełnienia wszystkich Twych pragnień. Uśmiechu, szczęścia i wszystkiego co te dwie rzeczy powoduje.
No i samych dobrych prezentów urodzinowych
Poza tym zdrowia, słońca i życzliwych ludzi przy Twoim boku
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Romuś i ja chciałabym się przyłączyć do życzeń ...
Mnóstwo siły, wiary, wytrwałości...
Bądź takim jakim jesteś i niech przyszłość przyniesie Ci same dobre niespodzianki !
Żyj tak aby każdy dzień był niesamowity i wyjątkowy oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności
Dużo zdrowia !!!
Romek przytulam najmocniej jak potrafię
Anelia napisał/a:
P.S Twoja pupilka
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
erin29, czkawka, ewka1, asia77, Berta,
Bardzo serdecznie dziękuję za pamięć i życzenia, o zdrowie troszczę się nieustannie, a dzięki Wam przychodzi to zdecydowanie łatwiej i przyjemniej, świadomość, że jestem wśród życzliwych Przyjaciół, dodaje sił zwłaszcza gdy niekiedy ich brakuje.
Dziękuję
[ Dodano: 2012-06-04, 18:19 ] Agnieszko dziękuję z całego serca
Romanie i ja oczywiście z życzeniami urodzinowymi. Życzę Tobie (jak i każdemu) mnóstwa siły, pogody ducha, odwagi i mądrości (nie żeby Ci tych rzeczy brakowało, ale żeby Cię nie opuszczały, wg też rzeczy gwarantują nam szczęście ) oraz uśmiechu na co dzień, wbrew wszystkiemu i przekór wszystkiemu, życzliwości i serdeczności wokół Ciebie, oraz przede wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia (bo nie może nam Ciebie tu zabraknąć)
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
JustynaS1975, kmis757, female,
Kochani dziękuję za życzenia i prezenty...
Postaram się nie zawieść ani Was, ani siebie a dzisiejszą datę będziemy celebrować tu jeszcze wielokrotnie.
DZIĘKUJĘ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum