Tak trzymaj tronca33, najważniejsze w tej chorobie jest pozytywne nastawienie, nie załamywanie się chorego, chęć i wola walki, no i oczywiście wiara w wyleczenie.
Kibicuję Wam z całego serca
Witaj,
bardzo się cieszę razem z Tobą. Jak to dobrze przeczytać dobre wiadomości . Moją mamę dzisiaj wypisują ze szpitala. Czekamy jeszcze na wynik i też mam nadzieję, że to nie rak.
Pozdrawiam Cię gorąco!
Dzięki Lidio! Ty się pojawiasz jak dobry Anioł.
Ja właśnie otrzymałam wiadomość, że u mojej mamy to był włókniak. Mam nadzieję, że po operacji szybko wróci do sił (dziś wypisali ją ze szpitala i zapomnimy o tym koszmarze.
Pan Bóg wie, jaka jestem dziś szczęśliwa..........
MÓJ tata do konca nie wiedział ze odchodzi,dzisiaj załuję ze nie zawalczyłam o cisplatynę lub tarcevę.Mówiłam koronkę do Miłosierdzia Bozego trzymając tate za rękę a on chwytał paciorki w naszych splecionych dłoniach....gdy skonczyłam zamknął oczy.......Wymioty tata miał przez tydzien,tłumaczył mi ze zołądek mu sie oczyszcza bo pił duzo kawy i potem będzie dobrze....Nie wiedział ze to krew.....
_________________ Dla mnie to nic. Nowe milenium, nowy wiek czy nowy rok. Dla mnie to jeszcze kolejny dzień, kolejna noc. Słońce, księżyc, gwiazdy pozostaną te same...
ewa67, jeśli chcesz opisać historię swojego taty - załóż swój własny wątek, nie opisuj jej w cudzym wątku ponieważ zaburza to innym czytającym ciągłość historii.
Jest to również wymóg regulaminu.
Przepraszam,nie było to moim zamiarem,uwazałam ze cudze chistorie sa moimi bo to rak głowy trzustki.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2013-09-30, 22:23 ] W takim razie zapraszam do zapoznania się z Regulaminem Forum.
_________________ Dla mnie to nic. Nowe milenium, nowy wiek czy nowy rok. Dla mnie to jeszcze kolejny dzień, kolejna noc. Słońce, księżyc, gwiazdy pozostaną te same...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum