A przepraszam, że zapytam... Tego sopla to jak zrobiłyście?
Został Gazda w całości do zamrażalnika wciśnięty?
Ej! Chyba nie zrobiłyście mu kuku i na dwie części... ? Osobno Gazda, osobno sopel?
Tak czy siak nie ma co gadać, teraz trzeba dmuchać i rozgrzewać
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nika2, dzięki za poprawę humoru. Bo gdy człowiek w poniedziałek rano dostaje pismo z Urzędu Dzielnicy to nigdy nic dobrego nie wróży, a ciśnienie może skoczyć do 300.
[ Dodano: 2011-10-17, 18:11 ]
Myślę, że w niebie na hasło Urząd Dzielnicy brama otwiera się automatycznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Gdy człowiek zejdzie z powodu zbyt wysokiego ciśnienia, którego dostał po przeczytaniu pisma z Urzędu, to brama w niebie otworzy się automatycznie. W mojej klatce co najmniej połowa mieszkańców dostała podobne pisma, bo widziałam jak listonosz nosił cały plik takich samych listów.
Sprawa ciągnie się od ponad roku, wysłali pisma w sprawie podwyżki opłaty za użytkowanie wieczyste (w moim przypadku z ok. 80 PLN na niecałe 700 PLN). Złożyłam 'protest' do kolegium samorządowego, informację wysłałam do Urzędu Dzielnicy (zrobiłam tak jak przykazali). Potem dosłałam informację, że ich pismo jest nieważne, ponieważ są faksymile na piśmie, a nie oryginalne podpisy.
Dziś dostałam pismo, że wzywają mnie do zapłacenia tej podwyższonej opłaty. A jeśli wysłałam 'protest' do kolegium samorządowego, to mam im wysłać kopię.
Sorki, ale musiałam dać upust swoim nerwom.
[ Dodano: 2011-10-17, 18:35 ]
Nie pamiętam kto to powiedział i dokładnie nie zacytuję, ale było coś w ten deseń: nawet najlepsze prawo nie pomoże, jeśli są kiepscy urzędnicy.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
jak to żadnych ekscesów,... hydraulik był , zrobił co trzeba i już
a teraz robię bombkę domowej roboty, dołączam do Oburzonych, jutro zbiórka przed Urzędem Dzielnicy
[ Dodano: 2011-10-17, 19:56 ]
upss... i poszło, ... , mam nadzieję, że jutro o 6 rano nikt nie zastuka do drzwi i mnie nie zaaresztuje
Eej, żeby od razu wsadzać za bombki, przecież święta się zbliżają, trzeba coś mieć na choinkę, chyba tak źle nie jest
Tak się zastanawiam na co ja mogłabym się oburzyć, hmmm
Chyba na to, że my takie ostatnimi czasy aktywne, a panowie ogony podkulili i cichosza
_________________ "Bywają rozłąki, które łączą trwale."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum