[ Dodano: 2011-08-26, 09:50 ]
A to z tej samej 'bajki' tylko w starszej wersji . W Panu Amancie Śpiewaku odkąd go zobaczyłam to zakochałam się
http://www.youtube.com/watch?v=TxByhOM_i-w
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Gazdo drogi, mam pytanie organizacyjne. Czy możemy z koleżanką zwalić Ci się na głowę już w piątek?
Pojedziemy z Katowic PKS-em do Krynicy, mam nadzieję, że złapiemy coś na Żegiestów i chciałybyśmy pobyć trochę dłużej w sympatycznych okolicznościach przyrody.
Jeśli duję trupę, to sorry i zjawimy się zgodnie z planem w sobotę.
Pozdrawiam. Zosia.
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Czy możemy z koleżanką zwalić Ci się na głowę już w piątek?
Przyłączam się do pytania. Mam do Żegiestowa jakieś 12 godz nieustającej jazdy, więc szkoda byłoby przyjechać, paść i odjechać... a wracać chciałabym w poniedziałek
Wysłałam jakieś pytanie na pw ale odpowiedzi brak
_________________ "Ważne jest nie to, co ze mną zrobiono, lecz to co ja sam zrobiłem z tym, co ze mną zrobiono"
Żadnego kłopotu - i oczywiście można przyjechać wcześniej, a wyjechać - później. Wszelkie namiary na mnie są na mojej stronce: www.pensjonatzosia.pl
Jeśli trzeba - wyjadę chętnie po niezmotoryzowanych do Muszyny, Krynicy, czy też na "dworzec" w Żegiestowie. Jeśli komuś nie odpowiedziałem na prv - przepraszam najmocniej, w ramach zadośćuczynienia dam się na miejscu wychłostać
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
No... dzisiaj fajny dzionek był, chociaż duchota. Wczoraj wyjechało całe towarzystwo z pensjonatu, więc sprzątanie, i takie tam, dzisiaj kilka osób dojechało, a ja z przyjemnością przemurowałem piec w wiacie grillowej. Jutro puszczam gości na spływ - sam nie płynę, bo drzewa będę ścinał, żeby było na czym grillować jesiennymi wieczory... Przepraszam że w kilku ostatnich słowy zajechałem stachurowską poetyką, ale po kilku zimnych Lechach mam do tego pełne prawo
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum