wróciłem, wróciłem... teraz grilluję, bo znajomi przyjechali
[ Dodano: 2011-08-28, 08:52 ]
Z cyklu poranne dygresje:
* Facet ma w łazience 6 rzeczy: szczoteczkę i pastę do zębów, piankę i maszynkę do golenia, mydło, ręcznik.
* Kobieta przeciętnie ma w łazience na wyposażeniu 337 przedmiotów, z czego facet poprawnie jest w stanie zidentyfikować 20.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
* Kiedy Kasia, Ania i Magda idą gdzieś razem, będą zwracać się do siebie per Kasia, Ania i Magda.
* Kiedy Staszek, Karol i Tomek idą gdzieś razem, będą zwracać się do siebie per Łysy, Lolek i Drzazga.
No właśnie postanowiłem być miastowym przez chwilę i zamówiłem sobie pizzę... Pizzeria jest 20 kilometrów dalej, w Piwnicznej. Za to nazywa się górsko trochę bo "Na Szlaq"...
[ Dodano: 2011-08-28, 22:18 ]
Jestem właśnie po konsumpcji pizzy gigant "cztery sery" + boczek + cebula. Mam okrągły brzusio, jest mi miło i dobrze, więc się chyba dziś wcześniej położę
Gazdo!!! To był cios poniżej pasa. OK, mam obsesję na punkcie zdrowego odżywiania, ale żeby to była zasada to musi być wyjątek - kocham pizzę... A, że na wakacjach można pogrzeszyć, to czując pobudzenie pracy ślinianek przyznaję, że...
...pizza u Państwa Na Szlaku zawładnęła moim sercem. Pamiętam taką z oscypkiem i żurawiną - 10/10. A jacy czarujący właściciele! Niech się tylko sytuacja uspokoi i przypuszczam ponowny szturm na Na Szlaku... (A w Pod Kasztanami mają przepyszne naleśniki ze szpinakiem)
A w Pod Kasztanami mają przepyszne naleśniki ze szpinakiem
Naleśniki wporzo, ale co do tego o kolorze zielonym przed sparzeniem na nich, to mam poważne watpliwości.
Już sam kolor odstrasza od patrzenia, a co dopiero zjeść to coś
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum