Nie,no dużo mniejsze od Tych!Czytałam wczoraj ten artykuł i we mnie budzi on nie ciekawe odczucia.Kobieta myśli tylko o swoich piersiach(nie wiem,czy to jeszcze są piersi,czy nawstrzykiwane balony).A gdzie zdrowie całego organizmu?!
specjalnie dla Ciebie TO WKLEIŁAM , DO INNEGO WĄTKU TO BY NIE PASOWAŁO, zresztą te zdjęcia są przynajmniej dla mnie żenujące . rozumiem powiększyć sobie piersi rozmiar dwa ale nie przeszczepić tyle nawet nie wiem jak to nazwać... wyobraźcie sobie jak ona chodzi i jak jej kręgosłup na to zareaguje po pewnym czasie ,
Ona najwyraźniej czuje się z tym świetnie, i pewnie nie chciałaby współczucia, i jest przekonana, że wiele kobiet jej po prostu zazdrości. Mnie zastanawia coś innego. Zabiegi powiększenia piersi przeprowadzał lekarz... Rozumiem chirurgię kosmetyczną. Ale chyba ingerencja lekarza powinna być ograniczona przysięgą Hipokratesa, a nie zasobnością portfela pacjenta... Lekarz powinien działać tak, by pacjentowi poprawić zdrowie, samopoczucie, ale tutaj ingerencja lekarza doprowadziła do kalectwa... I nie tłumaczy go to wcale, że postąpił zgodnie z wolą pacjentki (a raczej klientki), gdyż ta cierpi najwyraźniej na zaburzenia psychiczne.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
ingerencja lekarza powinna być ograniczona przysięgą Hipokratesa, a nie zasobnością portfela pacjenta... Lekarz powinien działać tak, by pacjentowi poprawić zdrowie, samopoczucie,
i tu jest kot pogrzebany
Popatrzcie chociażby na naszych rodzimych celebrytów brrrr,ładne obiety,przystojni mężczyźni zrobili z siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum