Zgadza się. Poza tym, kolega wyprawiał u mnie urodziny, więc dopiero wstałem. Znaczy wstałem o 7 żeby zrobić jajecznicę z 40 jaj, i zaraz potem się położyłem, no i teraz udało mi się wstać na dobre.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Rozmowa między dorastającym synkiem i Mamą:
- Mamo, skąd ja sie wziąłem?
- ...yy, bocian cię przyniósł.
- A skąd Ty się wzięłaś?
- Mnie też przyniósł bocian.
- Tatę też?
- też.
- A dziadków?
- też.
- To w takim razie nic dziwnego, że w tym domu wszyscy są wkurwieni, skoro od 200 lat nikt nie uprawiał tu seksu.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
oszczeniła mi się wczoraj w nocy suczka... noc nieprzespana, cztery szczeniaki, każdy chyba po innym ojcu... dwa miesiące temu podczas "godów" sąsiadka dzwoniła, żebym zabrał psy z jej klombu, bo kwiatki łamią. Miałem okazję zaobserwować "kawalerów". Jeden coś jak owczar, ale skołtuniony, bigel, który zawsze na grilla ze Słowacji przypływa (takiej imprezy też nie mógł sobie odmówić), coś na kształt pudla, ale wielkości yorka, no i znany w całym powiecie kundel z Andrzejówki (nie mam pojęcia czemu mówią na niego "Romeo"), wyglądający jak miniatura dobermana z klapciatymi uszami...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Matko....Gazdo, czemu Abi nie upilnowałeś????
Taka piękna sunia a pozwoliłeś jej na zaloty bele kogo, no jeszcze Słowak - rozumiem, wytrwały był ale reszta???
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum