Justynko dziękuję za zaproszenie te zdjęcia widoczki, krajobrazy to Ty sama robiłaś ? Lustrzanka?
Nie ma sprawy. Zdjęcia to moja sprawka. Fotografowanie to pasja, którą niedawno odkryłam. Na razie się uczę. Czyli na razie zwykły aparat cyfrowy, nie lustrzanka.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-03-20, 09:22 ]
Dziękuję za przyjęcie zaproszenia.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
No to muszę powiedzieć że ładne zdjęcia robisz Cyfróweczka ale ładne zdjęcia robi Ile mega pixeli ? Ja jestem posiadaczem od jakiegoś czasu lustrzanki olympus e420, trochę czasu minęło zanim nauczyłem się nią obsługiwać, przez długi czas robiłem zdjęcia na trybie auto teraz tylko manualny
Justynko jak myślisz czy białe krwinki wbc 3,29 a drugi wynik 3,5 dużo za mało ? Powinienem coś z tym zrobić? Zaznaczam że z 6 lat temu krew chętnie odemnie brali jak oddawałem ale od jakiś 5 nie chcą bo zawsze za mało
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Dziękuję.
Aparat SONY DSC-S3000, 10.1 mega pixels. Na razie taka cyfrówka musi mnie wystarczyć.
Też powoli uczę się różnych ustawień.
klikers napisał/a:
Justynko jak myślisz czy białe krwinki wbc 3,29 a drugi wynik 3,5 dużo za mało
Raczej nie jestem dobrym w tym doradcą (skrzywienie 'chorobowe' ). Tzn. na pewno jest to poniżej normy. Ale bez paniki. Tzn. ja o takich wynikach marzę, ze względu na chorobę zazwyczaj jestem poniżej normy (na razie staram się 'dociągnąć' do 3 tys./mm3).
Może ktoś 'obiektywny' lepiej Ci odpowie na to pytanie. To na pewno nie jest dużo za mało. A co z tym robić, to nie wiem.
Zadaj pytanie w swoim wątku merytorycznym.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
No ucz się, ucz i czekam na więcej zdjęć Jak się cieplej zrobi i odwiedzi mnie znajoma to na pewno ja wyjdę ze swej zimowej jaskini i ruszę robić zdjęcia Tylko zastanawiam się jak ja to zrobię bo to rano trzeba wstać tak gdzieś o 5 trzeba już robić zdjęcia bo jest ładne miękkie światło... Ale to na razie w fazie w fazie planów i zanim zabiorę się do tego i nabierze mocy prawnej minie jeszcze trochę czasu
Hmm no właśnie Ciebie się zapytałem bo jesteś specjalistką, ale rozumiem Ty masz skrzywienie pod względem krwi ja znowu jeśli chodzi o pieprzyki choć u mnie trochę nie uzasadniona bo ostatecznie wynik pokazał coś innego ale jednak przez 6 tygodni musiałem żyć ze świadomością że mam czerniaka... Zresztą to nie koniec mojej przygody z lekarzami bo 8 maja mam kolejne wideo i zobaczymy czy coś się zmieniło czy nie ale już sam widzę że się zmienia parę i tylko czy lekarz stwierdzi czy wycinamy czy nie.
Ok napiszę w swoim wątku
Facebook!
to może moje szkraby Ci podeślę na parę dni...:) nie tylko Ciebie ale i cały blok/kamienicę postawią na nogi najdalej o 6.00 rano
Akos, bardzo dziękuję za pomoc, ale jednak nie będę taka samolubna i będę dla własnej korzyści odłączała dzieci od mamy
Ja też podziękuję
Chyba pora powoli wybrać film do obejrzenia (horror zapewne ale nie sam będę oglądał:))
PS:Wykończy mnie ten katar musze prędko avamys (steryd) wykupić sobie bo mi noś odpadnie od xylometazolinu (kropli do nosa)
Facebook!
Rec i Rec2 to horror Zupełnie inny niż wszystkie horrory o tematyce zombie. Film niby nagrany jedną kamerą z roli uczestnika tak jak w paranolnal activity. Film niby pokazuje pracę straży pożarnej jak wyjeżdża na akcję i trafia do budynku z zombiakami a policja zamknęła budynek i uwięzionych w nim ludzi z zombie:)
Obejrzyj sobie bo naprawdę jak na horror jest bardzo dobry:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum