Rec i Rec2 to horror Zupełnie inny niż wszystkie horrory o tematyce zombie. Film niby nagrany jedną kamerą z roli uczestnika tak jak w paranolnal activity. Film niby pokazuje pracę straży pożarnej jak wyjeżdża na akcję i trafia do budynku z zombiakami a policja zamknęła budynek i uwięzionych w nim ludzi z zombie:)
Obejrzyj sobie bo naprawdę jak na horror jest bardzo dobry:)
Obejrzałam...
No i jak film ?
[ Dodano: 2012-03-20, 23:08 ]
Justynko nie jest takie to straszne dzięki za poradę już otrzymałem pierwszą odpowiedź
[ Dodano: 2012-03-20, 23:37 ]
iwka3219 napisał/a:
To ja wlaczam Alkatraz , nowy odcinek MNAIM
Na katar to jeszcze porobic inhalacje z olejkiem mentolowym i ekaliptusowym..
Sterydy tez CI moga wysuszyc sluzowke ....
Dobranoc dzieciaczki bo ja juz po usypiaczu jestem
Wiem Iwonko natomiast ja bez kropli bądź sterydów oddychać nie mogę;/ Foniatra w szpitalu jak leżałem wypisał mi avamys i dał skierowanie do laryngologa, swoją drogą muszę się do niego wybrać może coś poradzi bo to straszne jest. Nie jest to cieknący katar ale uczucie zatkanego nosa
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Wiem Iwonko natomiast ja bez kropli bądź sterydów oddychać nie mogę;/ Foniatra w szpitalu jak leżałem wypisał mi avamys i dał skierowanie do laryngologa, swoją drogą muszę się do niego wybrać może coś poradzi bo to straszne jest. Nie jest to cieknący katar ale uczucie zatkanego nosa
To do Laryngologa i na TK zatok ! Jeszcze woda morska w sprayu pomaga - o zatakach to ja chyba bym cala noc wam tu pisac.. buu
A ja dzis na relaksu puszcze sobie odmozdzacz - Family Guy'a
A jedny horror jakiego sie bala to byl Ring - a to i tak glownie przez moja siostre, ktora w trakcie filmu wpdala do pokoju z mopem i czarna marynarka zawieszona na koncu :P
To jak moj chlopak wtedy skoczyl i zaczal krzyczec - BEZCENNE :D
To jak moj chlopak wtedy skoczyl i zaczal krzyczec - BEZCENNE :D
Ty nic a on skoczył?
Matko toż to jakiś słabeusz (chyba się nie pogniewasz)?
[ Dodano: 2012-03-22, 21:55 ]
Ja uwielbiam horrory ,dreszczcowe itp....
Choć mój mąż sie śmieje że ogladam zawsze z kocem
Jak jest scena to się zarzucam tym....kocem
Ty nic a on skoczył?
Matko toż to jakiś słabeusz (chyba się nie pogniewasz)?
Przez to , ze on tak skoczyl to i ja ! :P
Ale fakt - byl ( tzn domniemywam, ze nadal jest, bo od tego czasu minelo juz 8 lat i duzo sie zmienilo ) slabeuszem
Tez lubie horrory, ale ostatnio jak poszlam do kina na horrow z kuzynka, to caly czas sie smialam, bo po jednej stronie strachliwa kuznka, ktora na kazde otwarcie drzwi w filmie skakala, z drugiej strony byl jakis chlopak, ktory kurczowo trzymal sie oparcia..
A mi sie smiac tylko chcialo i straszylam kuzynke, potajemnie ja podszczypujac :P
Cześć Wszystkim Widzę że rozkręcił się temat No to jak już tak lubicie horrory to może poleci mi ktoś jakiś fajny naprawdę straszny? No może też być katastroficzny też chętnie zobaczę DSS no i podobał się film ?
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Np. Piła 8 i wcześniejsze części ale to jest "chory" film dla ludzi o mocnych nerwach.
Ja nie byłam w stanie oglądać tych wszystkich scen
Do dnia dzisiejszego nie widziałam tego filmu w tv i szczerze to wcale się nie dziwię, że go nie puszczają ...
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum