Ja lubię wszystkie horrory byle by straszne były No właśnie Majkelek przepadł jakoś ostatnio ale mam nadzieję że niebawem się odnajdzie Ja tam nawet w pracy w necie siedzę, chociaż teraz to i tak mało ale wcześniej jak pracowałem w grono.net to siedziało się masę czasu (całe 8 godzin)
Majkelek przepadł ale chociaż luika się pojawiła na chwilę
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
a jakiejś wiatrówki nie macie ? Jak by tak mu w zadek wycelować nic by mu się nie stało a by poczuł No miejmy nadzieję że nie wrócą hmm albo jakaś petarda pod nogi, chyba by się przestraszył w jakim wieku dzieci masz
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
oddaj mi kawę, przyjmę wszystkie ilości, ja pochłaniam w ilościach hurtowych ha ha ha, napoje energetyczne jak narkotyk dla mnie, z jedzenia mogę zrezygnować ale z energetycznych nie
a tak na marginesie to było widać 3 sztuki rano.
dość mam tej wioski
ide do krówek bo głodne i aż w domu je słyszę
oddaj mi kawę, przyjmę wszystkie ilości, ja pochłaniam w ilościach hurtowych ha ha ha, napoje energetyczne jak narkotyk dla mnie, z jedzenia mogę zrezygnować ale z energetycznych nie
a tak na marginesie to było widać 3 sztuki rano.
dość mam tej wioski
ide do krówek bo głodne i aż w domu je słyszę
To wpadnij do mnie na kawę Jakiś czas temu kupiłem taką dobrą davidoffa i nie mogłem się oprzeć aż że dawno nie piłem z powodu nadciśnienia to teraz mnie telepie
Hmm albo z tego powodu że dawno nie piłem albo z tego powodu że taka mocna Ja bym jedzenia nigdy w życiu nie zamienił na napoje energetyzujące, za bardzo kocham jeść
No dobrze leć do krówek, ja szykuję się do pracy. Odezwę się pewnie wieczorkiem.
Miłego dnia
[ Dodano: 2012-03-28, 20:36 ]
No jestem już od jakiegoś czasu Wiecie co ja chcę tak jak kiedyś
Witam
W nocy buszowanie a teraz cisza. Odsypiacie noc?
Ja też nie śpię nocami ,a w dzień jestem wypluta.
Nie wspomagam się kawą bo "odrzuciło" mnie po narkozie od kofeiny.Śmieszne ,ale prawdziwe.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum