Obiecuję że nie będę się bał obejrzałem wszystkie piły na ostatniej byłem w kinie na nocnym maratonie horrorów Oszukać przeznaczenie też wszystkie obejrzałem
Hmm zbieram się nie do oglądania i nie mogę się zebrać a czas leci a jutro do pracy wstać trzeba
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Nie wiem co to był za taniec, chyba jakiś połamaniec Jak siedziałem było ok ale jak wstałem to nieco tanecznym krokiem udałem się do domu Zresztą nie tylko ja byłem wtedy ja, narzeczona, i dwie koleżanki innej narodowości
Facebook!
A propos misia (niedźwiedzia) przypomniała mnie się taka historia.
Do pracy przyszedł akwizytor, i sprzedawał książki o zwierzętach. I zachwala i leci w gadkę: że tu są zdjęcia misia (oczywiście było zdjęcie niedźwiedzia) i wilka, i jak dobrze kupić taką książkę, bo dzieci teraz na żywo nie mogą zobaczyć i spotkać tych zwierząt , no ewentualnie w ZOO i to tak przez kraty
Odpowiedziałam, że jeśli chce, aby jego dziecko zobaczyło na żywo (bez krat) niedźwiedzia lub wilka, to niech jedzie Tatry i rano w Dolinie Waksmundzkiej będzie mógł zobaczyć.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Jakoś ja nie miałbym parcia by zobaczyć owego misia czy tego wilka bez krat na żywo chyba wolę jego widok taki jaki jest czyli za kratą jakoś tak bardziej komfortowo się czuję
Facebook!
No dobra lecę oglądać film wreszcie tak dobranoc i kolorowych snów życzę Może po filmie jak jeszcze znajdę trochę energii życiowej to się odezwę ale nic nie obiecuję
Facebook!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum