ja męczyłam się z oponą żeby łabędzia zrobić. siałam kwiatki, woziłam swoje pędraki takim wózkiem małym do siana. szalałam z nimi na trawie bawiłam się z psami. oczywiście krówek pilnowałam obowiązki domowe itd itp
No to miałaś co robić Ja to dziś z pożytecznych rzeczy to chyba tylko zakupy zrobiłem, i posprzątałem i po ukochaną pojechałem a tak to leżałem i pachniałem Dziś wstałem o 12 tak więc wyspałem się za to dziś chyba się nie wyśpię jeszcze film planuję oglądać a co tam
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Witam Pawle
Jak rozumiem ten film to oczywiście horror będzie
Dziekuję Ci serdecznie za kciuki
Ja troche dziś zajety jestem ale będe tu zaglądał od czasu do czasu.
Miłej nocy wszystkim życzę
Hej Majkelek No a jak oczywiście że horror innych nie oglądam no prawie nie oglądam czasem robię wyjątek by ta moja ukochana miała trochę radości Co tam u Ciebie ? Nadal za granicą ?
Facebook!
czasem robię wyjątek by ta moja ukochana miała trochę radości
No to bardzo dobrze, o ukochaną trzeba dbać
A u mnie bez większych zmian, no może poza tym, że mam strasznie dużo roboty a na dodatek jeśli się pomylę to 'kupa piniędzy' pójdzie w błoto nie lubię takiej presji.
No ale co tam gadać o mojej pracy, powiedz jaki tytuł dziś "na tapecie"
Dziś ''krwawy szlak'' oglądam Czyli jak zawsze miły i przyjemny dla oka film
Hmm wcale nie dziwię się że nie lubisz takiej presji, ja też bym nie lubił dzięki bogu nie jestem w takiej sytuacji
Facebook!
Również, przede wszystkim zastanawiałem się jak tam Twoje nadcisnienie, bo widać mamy ze sobą wiele wspólnego, a także chciałem zapytać jak tam z pracą, bo jak pamietam ostatnio (ale mam pewnie przedawnione wiadomości) zmieniałeś pracę, czy się mylę?
klikers napisał/a:
jest tu ktoś z tych bezsennych ?:)
No właśnie, ktoś tu jest czy wszyscy grzecznie śpią i nic tu po mnie?
Spokojnej nocy wszystkim życzę
Z tego co czytałam to jesteś w USA u Ciebie jeszcze młoda godzina.
[ Dodano: 2012-05-17, 01:55 ]
Ja nadrabiam "zaległości " w czytaniu postów.Wczoraj a właściwie przedwczoraj nic nie czytałam i trochę się nazbierało.
Noce są bardzoooooooo dłuuuuugie jak się nie śpi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum