Jeśli mnie pytasz, to dzień miałem naszpikowany różnymi spotkaniami, więc męczący.
Jak usiadłem wieczorem do komputera i chciałem coś miłego napisać do przyjaciela, to dostałem kopa za niewinność
W sumie jednak nie jest źle. Widzę, że chyba jesteś zmęczona Agnieszko, co?
Lubię długo posiedzieć i z zaśnięciem nie mam problemu. "Odpływam" dosłownie w ciągu 3 minut aczkolwiek kilka lat temu tak nie było, także wiem jakie to jest męczące ...
Zmykam. Dobranoc Panie i Panowie
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
[ Dodano: 2012-05-19, 01:19 ]
Ja to się zaraz zabiorę za czyszczenie klawiatury bo mi litery nie "wchodzą".
Macie jakiś pomysł na to?
Soja ja osobiście nie mam pomysłu na spanie właśnie czytasz co zamierzam robić,ale boje się ,że coś zmaluje przy okazji znając moje zdolności do robienia szkód.
No widzisz a ja właśnie chciałem sie położyć spać a tu masz - patrzę i się ktoś miły odzywa, no i pomyślalem, że nie moge takiej okazji przepuścić.
Dziś do późna musiałem popracować niestety
To mi sie podoba, bo puzzli nie lubię odkąd dostałem od rodziny prezent - puzzle pt. "zamieć śnieżna"
A słuchałas czegoś konkretnego, czy tak co wpadło w ręce?
Nie dziwię się ,nikt nie lubi być uszczęśliwiany na siłę
Masz święta rację Agnieszko.
Proszę pamietaj by o poranku trzymać sie pierwszych słów tego utworu (tu w nieco innym wykonaniu) http://sylwia468.wrzuta.p..._-_pogoda_ducha
Miłego dnia Ci życzę i uciekam spać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum