nie Agnieszka pewnie na miękko gotowała, -tylko były cały czas twarde - to taki żart Aguś wybacz- ja tydzień temu pierwszy raz w życiu przypaliłam ziemniaki do obiadu -ale chwalili że dobre opiekane ha ha ha
A tak na marginesie-jajka 40 minut?Niezła z Ciebie aparatka
No cóż, zdarza się
JustynaS1975 napisał/a:
super twarde jajka, wiedziała co robi
plamiasta napisał/a:
Agnieszka pewnie na miękko gotowała, -tylko były cały czas twarde - to taki żart Aguś wybacz-
Julka, wiem że to żart
A teraz smażę mięsko na jutro i co robię jeszcze - oczywiście zamiast siedzieć w kuchni, siedzę na forum
ba! ale tym razem mam ustawiony czas (mam nadzieję, że działa) czyli powinno być cacy
Dobry wieczór wszystkim
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Dobry wieczór Anelia.Ja oczywiście żartowałam z tymi jajkami Miłego wieczoru życzę.Mój syn wrócił z wycieczki Gniezno-Biskupin-Kruszwica.Wymęczony na maksa,ale zadowolony Kupił ogromny miecz i tarczę,aż się boję
Jak zawsze.Zawiozłam córkę do przedszkola,zrobiłam zakupy.Potem kawka i obiad.Posprzątałam też piętro mojego domku.Na jutro tylko dół.Mąż miał dzisiaj kilka spraw do załatwienia i trochę mu zeszło.Teraz siedzi z synem i rozmawiają o wycieczce.Teraz tydzień przygotowań.Moi teściowie obchodzą za tydzień 40 rocznicę ślubu Będzie impreza Pa ,przyjemnego wieczoru i spokojnej nocy życzę
cześć wam? kto ma dobry sposób na uśpienie dzieciaków? wstali o 6 rano i jeszcze grasują mi już ręce i cycki opadają gdzie oni czerpią tą siłe cały czas w biegu
Podobno kobiecie najlepiej cycki stoją podczas zmywania podłogi...
Agnieszko to jest dobry pomysł...świetnie gotuje, cycki jej stoją...
Jak dla mnie bomba
oficjalnie Cie informuję ze na początku czerwca jedziesz od Iwonki i z Iwonka i Justynką kierujecie się do mnie. czeka was dojenie krówek, rozpalanie ogniska i inne atrakcje
obecność obowiązkowa
odmowy nie przewiduję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum