Dziekuje Kochani za pamiec i zyczenia, nawet nie wiecie jakie to mile, ze jestescie, ze piszecie..Az sie mordka cieszy i jest lzej
A ja sie pochorowalam, rano bylo jeszcze ok, a teraz znow nerki mi daja popalic.. i sobie leze w lozeczku, kurka.. tylko szkoda ze jakies przystojne dochotory sie nie kreca kolo mnie
Spokojnych Swiat Kochani i Ogromnego Wora Zdrowia od Zajaczka!
Justys , Ty moj Dobry Duszku ! Uwielbiam Cie Juz ja wiem jak przyprawione :D
Ale wiecie co, ja i tak mojej Cioci i Wujkowi nie odpuszcze..
Ciocia robi najlepsze na swiecie ogorki kiszone, znow pewnie z 2 -3 sloiki zjem , Wujek - najlepsze salcesony :D
Wiec o ile, bede dychac to mam zamiar jechac i palaszowac :P
No ja tez nie rozumiem..
Chociaz, tak mi tak ochoczo daja badania i zlecaja kontrole, to moze i wlasnie mnie lubia hihih - szkoda tylko , ze ja zawsze trafiam na takiego z GPSem na palcu :P
Ja w domku sie jeszcze grzeje, mam zapas lekow na takie wypadki, wlasnie dlatego, z u mnie to chwila moment jak mnie lapie ..Ale osbistym dochtorem bym nie pogardzila :D
Kochana tu Cie zaskocze - wszelkie lipidogramy, cholesterole i inne takie - mam zawsze duzo ponizej normy
Wiec korzystam :P
Moj lekarz sie zawsze smieje, ze jakby nie wiedzial o moich upodobaniach, to by po samych winikach stwierdzil, ze mnie glodza ( a moja Mama mysli jak tu lodowke na kod zrobic, bo ja ciagle w niej siedze )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum