Hej Justynko
Już mi dostarczono pseudo kawę także mogę razem z Tobą delektować.Wprawdzie Ty zajadasz czekoladę,a ja dostałam jakiś sucharek.Pr,obujemy.
Dobrego dnia Ci życzę
"Dzień bez śmiechu dniem straconym" - Agnieszko po przeczytaniu Twojego postu się uśmiałam, także ten dzień już nie będzie dniem straconym
Tobie życzę tego samego
W pewnym urzędzie sprzątaczka upuściła rolkę papieru toaletowego, która rozwinęła się i przez otwarte drzwi wpadła do gabinetu dyrektora. Po chwili wyszła z papierem. Sekretarka pyta ją:
- Czy dyrektor coś pani powiedział?
- Eee , nie ....tylko podpisał.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Witam Pracusia
Ja tradycyjnie nic nie robię lub bardzo niewiele, ale i tak mi za to nie chcą płacić, więc przejmować się nie będę...
Ciekawy jestem tylko jak długo jeszcze będę się tak obijał.
U Ciebie ruch w interesie zaczyna się pod koniec września dopiero? czy może wcześniej.
Szkoły podstawowe i średnie już ruszyły z radami pedagogicznymi, choć dzieciaki jeszcze nie zakładają mundurków...
Owocnej pracy ale chyba już po weekendzie życzę a na razie ciesz się labą...
Witaj Romanie
Teraz to trudno mnie siebie nazwać pracusiem. Pracusiem byłam przed chorobą, teraz wpuściłam na większy luz. A po prostu pewnych czynności nikt za mnie nie wykona.
A po wykonanej pracy poszłam na spacer po Woli, oczywiście z aparatem.
Ponieważ jestem wychowana w kulcie do pracy i że ludzi wartościuje się poprzez ich i ich przydatność, to zaczynam mieć pewien problem z 'moim marnowaniem czasu". Bo w sumie moje zabawy z fotografowanie mogą być postrzegane jako marnowanie czasu, mało przydatne. Tyle, że mnie to daje frajdę ... mam taki malutki dylemat ...
[ Dodano: 2012-08-23, 19:35 ]
Wola to stara dzielnica, przede wszystkim robotnicza, i nie u wszystkich mająca dobrą opinię. Ale ja uwielbiam tu mieszkać.
Zdjęcia jak zawsze interesujące
Lubie te Twoje spacerki z aparatem i nie uważam tego za marnowanie czasu-są gusta i guściki, moje zdanie jest takie, inni nich wypowiedzą się sami
Już jestem po porcji "cuksów na sen" i czekam na Morfeusza a jak nie przybędzie to jutro będę poruszać się po szpitalu nieprzytomna i jeszcze przytnę im komara podczas badania
Justynko liczę, że jutro aparat również wyruszy z Tobą na spacer. Ja postaram się nie zapomnieć swojego, a może już dziś go zapakuję żeby nie zapomnieć
Wezmę aparat, Ty też weź swój. Nie bardzo potrafię fotografować ludzi. Ale gdy obie będziemy miały aparaty, może jakoś uda nam się nasze spotkanie uwiecznić
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Female, bardzo Ci dziękuję. Tymi filtrami fotograficznymi muszę się zainteresować. I chciałabym kupić sobie ciut lepszy aparat, ale ... na razie ... w biznes planie nie może być ujęte ...
Pszczółka jest ciudna, po plośtu ciudna ...
Witaj Justynko
Ja już zapakowałam swój .
Zaraz lecę doprowadzić się trochę do normalności bo jak na razie to wyglądam niedzielnie , a powinno być chociaż tak
Znikam. Do zobaczyska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum