I jeszcze dexaven oraz oraz ondasteron w dawce 8mg.
60 mg/ m2 to chyba lepiej w moim przypadku?
Po 4 kursach AC idą 4x taxany z herceptyną + pertuzumab a potem herceptyna razem z pertuzumabem do roku.
Czy to wygląda według Ciebie sensownie Gabo?
Pierwszą chemię zniosłam w zasadzie bez żadnych widocznych skutków.Piszę zniosłam bo wlew był we wtorek .Wiem że tu nic się nie da przewidzieć ale cieszę się że poszło gładko.
TATI
.
To schemat zalecany przez NCCN, teraz sobie uświadomiłam że skoro bierzesz udział w badaniu z innego obszaru to i standardy leczenia też masz z tamtego obszaru. Dobrze na tym wyszłaś. Ale ja Ci radzę robić morfologię co tydzień, kosztuje grosze (zwłaszcza w CO pobierają z palca), lepiej na zimne dmuchać. Miałaś badanie serca?
Miałam robione ekg i echo.
Faktycznie Gabo-złota uwaga!. Nawet do Co nie bede jeździć. Ogromnie dziękuję.
Nie pomyślałam o tym.
Czuję się swietnie teraz ,ale jednak z dala od ludzi ( drugi tydzień w ogóle jak najdalej od wszelich źródeł infekcji). Tyle że przy 3 dzieci choroby przyłażą same. Dzieci zahartowane, mało chorują ale wdrażamy soki, tran itp.żeby je wzmocnić.
Nigdy nie szczepiliśmy się na grypę. Może w tym roku warto zaszczepić dzieci i męża?
Tati
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum