Cieszę się , że Antoś jest u Ciebie Buziak dla wnusia
Dzieci mają w sobie dużo energii. Ja często z wielkimi oczami patrzę na moją 4-letnią siostrzenicę. Ja mam 29 lat a już za małą nadążyć często nie mogę
Cóż, muszę chyba popracować nad Swoją kondycją, bo inaczej kiepsko siebie widzę za kilka/ kilkanaście lat
Te małe słodziaki są cudowne
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
ja mam 26 latek i często jak mi Kuba uciekał wołałam w tłum -łapać tego małego ....tylko ja biegłam z obciążeniem .Pawełkiem pod pachą, bo jak uciekają to zawsze w 2 strony
Kruszynko, sprytne te małe pociechy, ciekawe kto ich wyszkolił w metodzie sadowo-ogrodowej....
Dzieciaki są zawsze najcudniejszą przyczyną naszych problemów
Asiu nie martwię się stanem naszych małych fobii, myślę że czułbym się głupio, gdyby zniknęły któregoś dnia... naprawdę czułbym się ogołocony ze wszystkich tematów, a tak zawsze mogę spokojnie pomarudzić, i pośmiać się z samego siebie.
Dla wszystkich którzy szukają cienia...
http://www.youtube.com/watch?v=syRcFWnJCAA
czułbym się głupio, gdyby zniknęły któregoś dnia... naprawdę czułbym się ogołocony ze wszystkich tematów, a tak zawsze mogę spokojnie pomarudzić, i pośmiać się z samego siebie.
Romanie, jesteś niesamowity Najlepsza metoda na siebie - to się z samego siebie pośmiać
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko zawsze uważałem że jeśli będę umiał się śmiać z samego siebie, to uniknę losu tych, którzy są pośmiewiskiem dla innych, granica pomiędzy bawić i być śmieszny jest tak delikatna...
Planować i realizować, szkoda, że nie zawsze się udaje...
Na wieczorną zadumę dla Ciebie...http://www.youtube.com/watch?v=dBLGBxtvQZo
Witam wieczornie
Praktycznie moja neostrada, powinna pracować jednostajnie aż do znudzenia ze stałą prędkością 6Mb, bo za tyle płacę.
Niekiedy w soboty lub niedzielę jedynie fakt, że uważam się za faceta powoduje że nie płaczę ze złości, nawet ja chodzę szybciej...
A później lekko i przyjemnie nie mogę otworzyć żadnej strony czy napisać komentarza, jakość usług za które płacimy jest naprawdę niekiedy żenująca... ale może to i lepiej?
u mnie byle wiatr to juz zasięgu nie mam. a na yt mogę sobie pozwolić 20min na miesiąc bo jak przekroczę limit (swoją droga jak oni to naliczają?) to strona otwiera sie 20mmin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum