Dzień urodzin jest wspaniały,
wokół bliscy przyjaciele,
torcik z kremem doskonały
i serdecznych życzeń wiele.
Ta przepiękna atmosfera zawsze sprawia,
że ten dzień bardzo wzrusza, dech zapiera
i odsuwa smutki w cień.
Wszystkiego najlepszego!
100 lat
_________________ KlaWik
Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić
A wiesz Gazdo, czegoś Ci nie wierzę...aż sprawdziłam na Twoim profilu. No kurde...faktycznie masz dziś urodziny..
To ja Ci życzę z całego serca dużo zdrowia, bardzo dużo i żebyś zawsze był taki jaki jesteś, wspaniały facet!
Dużo buziaków od cołkiej mojej rodziny - jakby nie patrzeć wszyscy Cię znają, co prawda tylko z opowiadań ale znają.
Co ja widzę a więc szczęścia, zdrowia i słodyczy mała życzy
a tak w ogóle to duuuuuuuuuuuuuuużo zdrowia i duuuuuuuuuuuużo zdrowia i pociechy z pociechy i wszyskiego naj.......... od nasz czyli od Jacka i ode mnie
No to ładnie, ale gafa nie pzostało nic innego jak nadrobić zaległościć i udobruchać gospodarza
Zacznę od złożenia życzeń-życzę Ci zdrowia,zdrowia, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń, tych dużych i tych malutkich
Gazdo zycze Ci wszystkiego najlepszego!Ja tak ladnie nie umiem pisac,ale zyczenia masz moje serdeczne!Zagladam czesto do Twojej gazdowki i zyczliwie trzymam kciuki za Ciebie!
Pozdrawiam serdecznie
Zapach kwiatów, blask słońca i zieleń sosen, uśmiech, radość i szczęście niech towarzyszą Ci zawsze... najserdeczniejsze życzenia urodzinowe ode mnie i od siostry
No kurka nie zdążyłam
Ale co mi tam na życzenia nigdy nie jest za późno ...
Gazda, życzę Ci wszystkiego co najlepsze a najbardziej to wiesz czego życzę Tobie i każdemu kto znalazł się na tym forum - zdrowia i to tak szczerze, z głębi serca
P.S. chciałam załączyć jakąś Panią wyskakującą z tortu ale za czym bym znalazła coś odpowiedniego to pewnie z życzeniami jeszcze bardziej bym się spóźniła
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Kochani - z każdym łykiem piwka wznoszonym jako toast myślałem o Was (nas), i o tym, że zdrówko najważniejsze. Mam szczerą nadzieję, że tyle tych toastów spełniłem, by zapewnić nam wszystkim zdrowie na długie, długie lata!!!
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
roman1130, ja na prawdę uważam iż GAZDA wiele wnosi, wiem, że jest chory, ale jego podejście do wątków, daje ludziom wiele!, wiele...humoru a co za tym idzie i Nadziei...to bardzo ważne, że na forum jest taka osoba....:)
Gazdolka...gdzie jesteś?
_________________ Przykro, że daje się osty...nie myśląc :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum