kapuchy ani ogóreczków nie będzie , ale salcesonik i nóżki na pewno się znajdą a jak zabraknie 400 merów dalej, sąsiad ma mała wędzarnie i robi tam 2 razy w tyg więc na szaber się przejdziemy.
gril prawie gotowy - cement już stygnie oby nas przy nim bobry ani dziki nie pogoniły
Cisną mi się na usta same nieparlamentarne słowa...
Tu jakieś ekscesy w lesie. tu zapowiedź wyżerki... a ja uwiązany jak pies przy budzie.
Czy ja naprawdę muszę być taki stary...
Zycie nie jest sprawiedliwe
Iwonko jesteś cudem
Ja to wiem i Inni też to wiedzą
iwka3219 napisał/a:
Oboedientia mater felicitatis !
Przepraszam może po polsku ... hm... ale ja mam skojarzenia
posluszenstwo matka szczescia
Tylko jak to Ty masz byc mi posluszna w tym lesie, to ja nie wiem kto bedzie najbardziej szczesliwy a ja bede brala ile wlezie
Cytat:
roman1130 napisał/a:
Tu jakieś ekscesy w lesie. tu zapowiedź wyżerki... a ja uwiązany jak pies przy budzie.
A to urwać się nie możesz ...
Wiesz jak to sie mowi.. nie ma takiego pociagu co sie nie da wykoleic hjhih .. a tu Justynka obiecuje posluszenstwo , a madre lacinskie sentencje prawde mowia :P Posluszenstwo daje szczescie :P
Nie wiem jak Justynka ja sie soba moge podzielic .. ale jedzenia nie oddam
napisałabym ale wytłumaczę jak mnie odwiedzicie? wiesz że masz być u mnie na początku czerwca? to jest już postanowione z Iwką, no i jeszcze Aga ma być -tylko trzeba ją też poinformować
napisałabym ale wytłumaczę jak mnie odwiedzicie? wiesz że masz być u mnie na początku czerwca? to jest już postanowione z Iwką, no i jeszcze Aga ma być -tylko trzeba ją też poinformować
aha
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum